دانلود پایان نامه: تاثیر پریمکسهای تجاری مختلف ویتامینه و معدنی بر صفات لاشه‌،فراسنجه های خونی و فلور میکروبی روده جوجه های نر گوشتی

متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته: علوم دامی

گرایش: تغذیه دام

عنوان : تاثیر پریمکسهای تجاری مختلف ویتامینه و معدنی بر صفات لاشه‌،فراسنجه های خونی و فلور میکروبی روده جوجه های نر گوشتی

دانشگاه آزاد اسلامی

واحد رشت

پایان‌نامه کارشناسی ارشد رشته علوم دامی

 گرایش: تغذیه‌ دام

عنوان:

تاثیر پریمکسهای تجاری مختلف ویتامینه و معدنی بر صفات لاشه‌،فراسنجه های خونی و فلور میکروبی روده جوجه های نر گوشتی

استاد راهنما:

مهندس فرامین جواندل صومعه سرایی

برای رعایت حریم خصوصی نام نگارنده پایان نامه درج نمی شود(در فایل دانلودی نام نویسنده موجود است)تکه هایی از متن پایان نامه به عنوان نمونه :(ممکن است هنگام انتقال از فایل اصلی به داخل سایت بعضی متون به هم بریزد یا بعضی نمادها و اشکال درج نشود ولی در فایل دانلودی همه چیز مرتب و کامل است)فهرست مطالب:چکیده ........................................................................................................................................................................ 1                                                                فصل اول: مقدمه1-1- مقدمه ............................................................................................................................................................... 31-2-تولید گوشت مرغ در ایران.............................................................................................................................. 31-3- تولید گوشت مرغ در کشورهای توسعه یافته و در حال توسعه................................................................ 31-4-صنعت مرغداری در ایران................................................................................................................................ 41-5- مکمل های معدنی و ویتامینی........................................................................................................................ 6فصل دوم: کلیات و مرور منابع2-1- مواد اولیه مورد استفاده در جیره های آزمایشی........................................................................................... 102-1-1- ذرت............................................................................................................................................................. 102-1-2- کنجاله سویا................................................................................................................................................ 112-1-3- چربی ها...................................................................................................................................................... 152-1-4- تامین کلسیم و فسفر جیره......................................................................................................................... 202-1-4-1- دی کلسیم فسفات.............................................................................................................................. 202-1-5- تامین اسیدهای اسیدهای آمینه ضروری در جیره .................................................................................. 212-1-5-1- متیونین .................................................................................................................................................. 232-1-5-2- لایزین..................................................................................................................................................... 252-1-6- پریمکس ویتامین -  مواد معدنی.............................................................................................................. 272-1-6-1- ویتامین ها در پریمکس 5/0درصد مرغ گوشتی................................................................................. 282-1-6-1- 1- ویتامین A........................................................................................................................................ 292-1-6-1- 2- ویتامین D3..................................................................................................................................... 302-1-6-1- 3- ویتامین E........................................................................................................................................ 312-1-6-1- 4- ویتامین 3K...................................................................................................................................... 332-1-6-1- 5- تیامین (ویتامین 1B......................................................................................................................... 342-1-6-1- 6- ریبوفلاوین (ویتامین 2B) ............................................................................................................. 342-1-6-1- 7- وﯾﺘﺎﻣﯿﻦ B3 (ﻧﯿﺎﺳﯿﻦ)...................................................................................................................... 342-1-6-1- 8- وﯾﺘﺎﻣﯿﻦ B5(ﭘﺎﻧﺘﻮﺗﻨﯿﮏ اﺳﯿﺪ) ........................................................................................................ 342-1-6-1- 9- پیریدوکسین (ویتامین 6B) ........................................................................................................... 352-1-6-1- 10- وﯾﺘﺎﻣﯿﻦ B12 (ﮐﻮﺑﺎﻻﻣﯿﻦ) ............................................................................................................ 352-1-6-1- 11- ﮐﻮﻟﯿﻦ............................................................................................................................................. 362-1-6-2- مواد معدنی کم نیاز در پریمکس 5/0 درصد مرغ گوشتی................................................................. 372-1-6-2-1- منگنز.................................................................................................................................................. 372-1-6-2-2- آهن.................................................................................................................................................... 382-1-6-2-3- روی................................................................................................................................................... 392-1-6-2-4- مس.................................................................................................................................................... 402-1-6-2-5- ید ...................................................................................................................................................... 422-1-6-2-6- سلنیم ................................................................................................................................................ 422-1-7- کوکسیدیواستات........................................................................................................................................ 432-1-7-1- سالینومایسین......................................................................................................................................... 442-2- کیفیت لاشه ..................................................................................................................................................... 442-3- فراسنجه های خونی........................................................................................................................................ 462-3-1- پروتئین های عمده پلاسما......................................................................................................................... 472-3-2- چربی های خون......................................................................................................................................... 482-3-2-1- کلسترول  (Cholesterol ............................................................................................................... 482-3-2- - تری گلیسیرید (Triglyceride  ) ................................................................................................... 492-4- میکروارگانیسم­ها در طیور.............................................................................................................................. 502-4- 1- عوامل مؤثر بر ترکیب جمعیتی میکروفلور دستگاه گوارش................................................................. 51فصل سوم: مواد و روش ها3- 1- موقعیت سالن و محیط پرورش ................................................................................................................... 553-2- روش انجام آزمایش ....................................................................................................................................... 553-4- جیره‌های غذایی.............................................................................................................................................. 563- 6- روش اندازه‌گیری صفات مختلف  .............................................................................................................. 593- 6-1- کیفیت لاشه................................................................................................................................................ 593-6-2- اندازه‎گیری فراسنجه‎های بیوشیمیایی خون............................................................................................. 593-6-3- اندازه‎گیری فراسنجه‎های فلور میکروبی.................................................................................................. 603-7- مدل آماری طرح آزمایشی ........................................................................................................................... 60فصل چهارم: نتایج4- نتایج لاشه.............................................................................................................................................................. 624-1- صفات لاشه ..................................................................................................................................................... 624-1-1- درصد لاشه.................................................................................................................................................. 624-1-2- درصد لاشه قابل طبخ................................................................................................................................. 624-1-3- درصد سینه ................................................................................................................................................ 624-1-4- درصد ران ها............................................................................................................................................... 624-1-5- درصد کبد و صفرا...................................................................................................................................... 624-1-6- درصد چربی محوطه بطنی........................................................................................................................ 624-2- صفات بیوشیمیایی خون................................................................................................................................. 634-2-1- پروتئین کل................................................................................................................................................. 634-2-2- آلبومن.......................................................................................................................................................... 634-2-3- گلوکز.......................................................................................................................................................... 634-2-4- تری‌گلیسیرید.............................................................................................................................................. 634-2-5- کلسترول...................................................................................................................................................... 644-2-6- HDL.......................................................................................................................................................... 644-2-7- LDL.......................................................................................................................................................... 644-2-8- اسید اوریک ............................................................................................................................................... 644-3- فلور میکروبی................................................................................................................................................... 654-3-1- تعداد  E. Coli......................................................................................................................................... 654-3-2- تعداد لاکتوباسیل ....................................................................................................................................... 65فصل پنجم: بحث و نتیجه گیری5-1- صفات لاشه ..................................................................................................................................................... 675-2- فراسنجه های خونی........................................................................................................................................ 685-3- فلور میکروبی روده باریک............................................................................................................................. 695-4- نتیجه گیری .................................................................................................................................................... 70پیشنهادات.................................................................................................................................................................... 70منابع............................................................................................................................................................................. 71 4فهرست جداول و نمودارهانمودار 1- میزان تولید و تجارت انواع گوشت در جهان ...................................................................................... 4جدول 1- ظرفیت واحدهای مرغ گوشتی به تفکیک استان در سال 1389 ( واحد قطعه ) ................................ 5شکل 2- اجزای لاشه طیور.......................................................................................................................................جدول 3-1- دمای سالن در هفته‌های مختلف دوران پرورش جوجه‌های گوشتی............................................. 55جدول 3-2- زمان، نوع و روش واکسیناسیون........................................................................................................ 56جدول 3-3- اجزای جیره غذایی در دوره های مختلف پرورش.......................................................................... 56جدول 3-4- پریمکس 5/0 % آوای کاسپین شمال گوشتی..................................................................................... 57جدول 3-5- پریمکس 5/0 % جوجه گوشتی آمینه گستر ..................................................................................... 57جدول3-6- پریمکس 5/0 % جوجه گوشتی سوادکوه .......................................................................................... 58جدول 3-7- پریمکس 5/0 % جوجه گوشتی داروسازان........................................................................................ 58جدول 4-1- اثر جیره های آزمایشی بر صفات لاشه جوجه های گوشتی در پایان دوره آزمایش..................... 63جدول 4-2- اثر جیره های آزمایشی بر متابولیت های خون جوجه های گوشتی.............................................. 65جدول 4-3- تعداد E. coli  و لاکتوباسیل ها در ایلئوم روده باریک در سن 42 روزگی ................................ 65 چکیدهاین تحقیق به منظور بررسی تاثیر استفاده از مکمل های ویتامین و مواد معدنی تجارتی، بر صفات لاشه، فراسنجه های خونی و فلور میکروبی ایلئوم جوجه های گوشتی انجام گرفت. تعداد 240 قطعه جوجه گوشتی نر راس ( 308 ) در قالب طرح کاملاً تصادفی به   16 گروه 15 قطعه ای با 4 تیمار و 4 تکرار تقسیم شدند. تیمارها با یک جیره یکسان بر اساس توصیه  NRC (1994) با انرژی و پروتئین یکسان، و بطور آزاد تغذیه شدند. چهار گروه تیمار عبارت بودند از: پریمکس ویتامین و مواد معدنی سواد کوه، پریمکس ویتامین و مواد معدنی آوای کاسپین شمال، پریمکس ویتامین و مواد معدنی داروسازان و پریمکس ویتامین و مواد معدنی آمینه گستر. در پایان آزمایش، در سن 42 روزگی از هر تکرار دو قطعه پرنده با وزنی نزدیک به میانگین وزنی تکرار انتخاب، و جهت بررسی صفات لاشه هم چون درصدهای لاشه، لاشه قابل طبخ، سینه و ران ها، کبد و صفرا، پانکراس، سنگدان و درصد چربی محوطه بطنی، کشتار گردید.، محتویات ایلئوم نیز جمع آوری، و برای بررسی فلور میکروبی استفاده شدند. هم چنین پروتئین کل، آلبومین، گلوکز، اسید اوریک، کلسترول، تری‌گلیسیرید، HDL و LDL اندازه گیری شد. نتایج نشان داد تفاوت معنی داری بین جیره های آزمایشی از لحاظ صفات لاشه وجود نداشت (05/0 >P). پروتئین کل، آلبومین و تری‌گلیسیرید بین جیره های آزمایشی، تفاوت معنی داری از لحاظ آماری نشان نداد(05/0 >P). در بین تیمار ها مکمل سواد کوه به طور معنی داریHDL  را افزایش و مکمل داروسازان کم ترین LDL را کاهش داد(05/0 >P). هم چنین تفاوت معنی داری بین تیمارها از نظر میانگین تعداد E. coli  و نیز از لحاظ تعداد لاکتوباسیل ها مشاهده نگردید(05/0 >P). 1-1- مقدمهدر جهان امروز یکی از مشکلات اساسی بشر تأمین نیازهای غذایی است، به گونه ای که امنیت غذاییبه عنوان یکی از اهداف مهم سرلوحه برنامه های دولت ها قرار گرفته است. کشاورزی به دلیل داشتن نقش حیاتی در تأمین غذای مورد نیاز جامعه، یکی از مهم ترین بخش های اقتصادی کشور محسوب می شود. بدون شک به منظور نیل به امنیت غذایی، علاوه بر اتخاذ سیاست های مطلوب و برخورداری از منابع کافی، باید تولید کشاورزی به گونه ای باشد که تمامی نیازهای جامعه را برآورده کند. جمهوری اسلامی ایران، از معدود کشورهایی است که از شرایط آب و هوایی بسیار متنوع بهره مند است. تنوع آب و هوایی یکی از مزایای بسیار ارزشمند است که تنوع محصولات کشاورزی را به همراه دارد(آمارنامه کشاورزی جلد دوم، 1390).تعداد صفحه : 94قیمت : 14000تومان

بلافاصله پس از پرداخت ، لینک دانلود پایان نامه به شما نشان داده می شود

و در ضمن فایل خریداری شده به ایمیل شما ارسال می شود.

پشتیبانی سایت :        09309714541 (فقط پیامک)        info@arshadha.ir

در صورتی که مشکلی با پرداخت آنلاین دارید می توانید مبلغ مورد نظر برای هر فایل را کارت به کارت کرده و فایل درخواستی و اطلاعات واریز را به ایمیل ما ارسال کنید تا فایل را از طریق ایمیل دریافت کنید.

--  -- --

مطالب مشابه را هم ببینید

فایل مورد نظر خودتان را پیدا نکردید ؟ نگران نباشید . این صفحه را نبندید ! سایت ما حاوی حجم عظیمی از پایان نامه های دانشگاهی است. مطالب مشابه را هم ببینید. برای یافتن فایل مورد نظر کافیست از قسمت جستجو استفاده کنید. یا از منوی بالای سایت رشته مورد نظر خود را انتخاب کنید و همه فایل های رشته خودتان را ببینید