سمینار ارشد مهندسی شیمی فرآیند: عوامل موثر بر راندمان کوره های دوار سیمان و آنالیز اکسرژی در سیستم پخت سیمان هگمتان

متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته مهندسی شیمی مهندسی فرآیند

با عنوان : عوامل موثر بر راندمان کوره های دوار سیمان و آنالیز اکسرژی در سیستم پخت سیمان هگمتان

در ادامه مطلب می توانید تکه هایی از ابتدای این پایان نامه را بخوانید

و در صورت نیاز به متن کامل آن می توانید از لینک پرداخت و دانلود آنی برای خرید این پایان نامه اقدام نمائید.

دانشگاه آزاداسلامی

واحد تهران جنوب

دانشکده تحصیلات تکمیلی

“M.Sc” پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد

مهندسی شیمی- مهندسی فرایند

عنوان:

عوامل موثر بر راندمان کوره های دوار سیمان و آنالیز اکسرژی درسیستم پخت سیمان هگمتان

برای رعایت حریم خصوصی اسامی استاد راهنما،استاد مشاور و نگارنده درج نمی شود

تکه هایی از متن به عنوان نمونه : (ممکن است هنگام انتقال از فایل اصلی به داخل سایت بعضی متون به هم بریزد یا بعضی نمادها و اشکال درج نشود ولی در فایل دانلودی همه چیز مرتب و کامل است)

چکیده:

سیستم پخت سیمان مهمترین و اساسی ترین بخش یک واحد تولیدی سیمان می باشد به طوریکه ظرفیت اسمی کارخانه های سیمان بر اساس میزان تولید روزانه (24 ساعته) کوره بنا نهاده شده و ظرفیت دپارتمانها، تجهیزات و ماشین آلات، سیلوهای ذخیره مواد خام ، کلینکر و سیمان نیز بر پایه ظرفیت تولید کوره طراحی و ساخته می شود.

لذا راندمان کوره یکی از پارامترهای مهم در بخش تولید بوده و تلاش در جهت به ظرفیت رساندن و سپس بالا بردن راندمان تولید کوره از مهمترین اهداف تیم مدیریتی و پرسنل فنی کارخانه های سیمان می باشد.

در این پروژه سعی بر این است که پس از ارائه شناخت کلی از خط تولید سیمان دو فاکتور بسیار مهم و ارزشمند یعنی عوامل موثر بر راندمان کوره های دوار سیمان از دیدگاه بهره برداری و آنالیز شیمیائی خوراک کوره مورد بررسی قرار گرفته و راه حل هایی صحیح جهت برخورد با مشکلات مطرح شده ارائه شود.

در پایان انالیز اکسرژی درسیستم پخت سیمان هگمتان انجام شده و با توجه به نتایج حاصله راه کارهایی جهت بازیافت انرژی های محسوس به هدر رفته از سیستم پخت ارائه شده که ارز ش بسزایی درصرفه جویی مصرف انرژی و بازگشت سرمایه در این شرکت در پی خواهد داشت.

مقدمه

1- سیمان چیست؟

سیمان گردی است نرم، جاذب آب و چسباننده خرده سنگ که اساساً مرکب است از ترکیبات پخته شده اکسید کلسیم با اکسید سیلیس و اکسید آلومینیوم و اکسید آهن.

ملات این گرد قادر است به مرور در مجاورت هوا یا در زیر آب سخت شده و ضمن داشتن ثبات حجم مقاومت خود را حفظ نموده و در فاصله 18 روز زیر آب ماندن دارای حداقل مقاومت 25 نیوتن بر میلیمتر مربع باشد.

2- مقدمه ای کوتاه از تاریخچه صنعت سیمان

اختراع کوره دوار سیمان در سال 1885 میلادی توسط Fredrik ransom در انگلستان به ثبت رسید. این کوره 1/5 متر قطر و 7/5 متر طول داشت.

سوخت کوره دوار در آمریکا مایع (نفت کوره) و در آلمان پودر زغال سنگ بود و خوراک کوره هم به صورت دوغاب و هم به صورت پودر تهیه می گردید . کلینکر خروجی از کوره وارد استوانه عمودی یا دواری می شد و توسط هوا خنک می گردید و هوای خروجی از خنک کن جهت سوختن زغال یا نفت کوره مورد استفاده قرار می گرفت.

تکنولوژی جدید سیمان برای اولین بار با راه اندازی کوره 100 تنی سیمان ری در نزدیکی کوه بی بی شهربانو و در سال 1312 در ایران متولد شد. راه اندازی کارخانه سیمان ری به مفهوم ایجاد شتاب در نوسازی و صنعتی شدن کشور بود و از این رو سهم این کارخانه در پی ریزی بسیاری از کارخانه ها و تاسیسات صنعتی، د انشگاهی، بهداشتی و کشاورزی و… استثنائی و در خور توجه است.

در حال حاضر پروژه های بسیاری در نقاط مختلف کشور در دست اجرا می باشد که بسیاری از آنها تا سال 1390 به تولید خواهند رسید. با راه اندازی این پروژه ها ظرفیت تولید سیمان ایران به حدود 70 میلیون تن در سال خواهد رسید که معادل 2/5 درصد تولید سیمان جهان خواهد بود.

ضمناً مصرف سرانه سیمان در کشور در حال حاضر حدود 450 کیلوگرم است که بالاتر از متوسط مصرف جهانی(340 کیلوگرم) می باشد.

3- عنوان پروژه

عوامل موثر بر راندمان کوره های دوار سیمان و انالیز اکسرژی در سیستم پخت سیمان هگمتان

عوامل متعددی بر راندمان کوره های دوار سیمان موثر می باشد که می توان به موار د زیر اشاره نمود:

1- عوامل موثر از دیدگاه بهره برداری

2- عوامل موثر از دیدگاه آنالیز شیمیایی خوراک کوره

3- عوامل موثر از دیدگاه طراحی و تکنولوژی ساخت تجهیزات سیستم پخت

4- عوامل موثر از دیدگاه طراحی و ساخت دستگاه های مرتبط با سیستم پخت

5- مدیریت صحیح به همراه آموزش و بهره برداری صحیح از منابع انسانی

6- سایر موارد مرتبط در جهت بهبود عملکرد کوره دوار سیمان به عنوان یک راکتور پیچیده شیمیایی

با توجه به هفت سال تجربه بهره برداری اینجانب از کوره دوار واحد یک شرکت سیمان هگمتان و همچنین تجارب و آموخته های اینجانب از پیشکسوتان صنعت سیمان کشور از طریق شرکت در دوره ها و همایش ها و سیمنارهای متعدد باعث شد که ضمن بهره گیری از توفیقات خداوند منان و مساعدت و راهنمایی اساتید بزرگوارم آقایان دکتر امید خواه و دکتر ارجمند درپایان تحصیلات تکمیلی در مقطع کارشناسی ارشد به بررسی دو عامل مهم بر راندمان کوره های دوار سیمان یعنی عوامل موثر از دیدگاه بهره برداری و آنالیز شیمیایی خوراک کوره بپردازم و در این پروژه هر عاملی که از دو دیدگاه مذکور باعث افزایش مدت کارکرد کوره شده و در عین حال تولید کوره را در حداکثر ظرفیت ممکن قرار دهد مدنظر قرار گرفته است.

تعداد صفحه : 165

قیمت : شش هزار تومان

 

بلافاصله پس از پرداخت ، لینک دانلود به شما نشان داده می شود

و به ایمیل شما ارسال می شود.

پشتیبانی سایت :        09124404335        info@arshadha.ir

در صورتی که مشکلی با پرداخت آنلاین دارید می توانید مبلغ مورد نظر برای هر فایل را کارت به کارت کرده و فایل درخواستی و اطلاعات واریز را به ایمیل ما ارسال کنید تا فایل را از طریق ایمیل دریافت کنید.

شماره کارت :  6037997263131360 بانک ملی به نام محمد علی رودسرابی

11

مطالب مشابه را هم ببینید

فایل مورد نظر خودتان را پیدا نکردید ؟ نگران نباشید . این صفحه را نبندید ! سایت ما حاوی حجم عظیمی از پایان نامه های دانشگاهی است. مطالب مشابه را هم ببینید. برای یافتن فایل مورد نظر کافیست از قسمت جستجو استفاده کنید. یا از منوی بالای سایت رشته مورد نظر خود را انتخاب کنید و همه فایل های رشته خودتان را ببینید